Search found 10 matches

by breadvansteve
Fri Sep 18, 2015 9:42 pm
Forum: Announcements
Topic: UK-Polos.net Group on Facebook
Replies: 50
Views: 231448

Re: UK-Polos.net Group on Facebook

can you add me to the facebook page. my request had been pending for a few days now and I have messaged admin but it's gone to others box.
by breadvansteve
Fri Sep 18, 2015 9:19 pm
Forum: MK1 and MK2 Polo (86 and 86F) - Years 1975-1989
Topic: PLEASE HELP. my polo won't run.
Replies: 4
Views: 2637

Re: PLEASE HELP. my polo won't run.

I didn't think of it at first but when I took the injector off to clean it I saw how bad the rubber flange / gasket was. gonna get a new 1 and hope that fixes it.
by breadvansteve
Fri Sep 18, 2015 8:12 pm
Forum: MK1 and MK2 Polo (86 and 86F) - Years 1975-1989
Topic: who's on the facebook page. i'm waiting to be added
Replies: 1
Views: 2160

who's on the facebook page. i'm waiting to be added

hi. thanks for reading. I've been waiting over a week to be added to the facebok page. is there anyone on here that could message admin on there and ask them to check their others box as I've sent a message to see if they can add me. thanks in advance.
by breadvansteve
Fri Sep 18, 2015 8:05 pm
Forum: MK1 and MK2 Polo (86 and 86F) - Years 1975-1989
Topic: PLEASE HELP. my polo won't run.
Replies: 4
Views: 2637

Re: PLEASE HELP. my polo won't run.

i checked the fuel filter and the air filter and oil filter are new. I had them changed a few weeks ago when I had my cam belt and water pump done. I have had my single point injector off and it looks like the rubber flange that it sits on is starting to look corroded so when I have chance I'm going...
by breadvansteve
Sun Sep 13, 2015 12:00 pm
Forum: MK1 and MK2 Polo (86 and 86F) - Years 1975-1989
Topic: PLEASE HELP. my polo won't run.
Replies: 4
Views: 2637

PLEASE HELP. my polo won't run.

hi. can anyone help. my 92 polo breadvan 1l won't run. I was driving home from work on Friday and the car just cut out on my. luckily I was next to a junction so I free wheeled to a safe place. I called the AA out and the AA man said it could be a lazy fuel pump, it certainly feels like a fuel issue...
by breadvansteve
Sat Jul 11, 2015 6:23 pm
Forum: MK1 and MK2 Polo (86 and 86F) - Years 1975-1989
Topic: bready needs to be slammed
Replies: 2
Views: 2940

Re: bready needs to be slammed

there are some springs on ebay for about £60. 60mm front and 40mm back. that's what I'm going for. there are different drops to choose from.
by breadvansteve
Sat Jul 11, 2015 6:16 pm
Forum: Electrical
Topic: heater won't work on 92 polo
Replies: 2
Views: 796

Re: heater won't work on 92 polo

Thanks
by breadvansteve
Sat Jul 11, 2015 2:39 pm
Forum: Electrical
Topic: heater won't work on 92 polo
Replies: 2
Views: 796

heater won't work on 92 polo

hi. I'm new to the group ( not to polo's ). I have a 1992 polo breadvan and the heater/blower stopped working on settings 1 and 2 but works on 3. I believe 3 is a permanent live which leads me to believe that it is a resister that's gone but not 100% sure. has anyone else had a similar problem. than...
by breadvansteve
Sat Jul 11, 2015 2:24 pm
Forum: Announcements
Topic: UK-Polos.Net Stickers - Would you be interested?
Replies: 55
Views: 236880

Re: UK-Polos.Net Stickers - Would you be interested?

hi. I'm new to the group. I'd like a sticker if they're available. could I get 1 before the vw festival in leeds next month. thanks.
by breadvansteve
Sat Jul 11, 2015 2:10 pm
Forum: MK1 and MK2 Polo (86 and 86F) - Years 1975-1989
Topic: Spluttering help needed
Replies: 3
Views: 2644

Re: Spluttering help needed

check the wires on the injector. I had a similar problem a few years ago and it turned out one of the wires had worn through and was arcing and wouldn't run right. I changed the plugs, leads, dizzy cap, rotor arm, I even did the head gasket cos of the way it was running. all that for 1 pissy little ...