Search found 5 matches

by Kurtis6n2
Fri Nov 23, 2018 10:46 am
Forum: MK5 (6N2) Polo GTi - Years 1999-2001
Topic: Immobilizer Engine Stop
Replies: 11
Views: 405

Re: Immobilizer Engine Stop

Would it have to be a polo gti ecu key and immob box? Or any polo?? And how would I check that it's getting 12v? When I connect the diagnostic machine it powered it on but just not linking to the car? I was using a cheap 30 quid one but I got a garage to use a snap on one :) thank you guys so much r...
by Kurtis6n2
Thu Nov 22, 2018 6:56 pm
Forum: MK5 (6N2) Polo GTi - Years 1999-2001
Topic: Immobilizer Engine Stop
Replies: 11
Views: 405

Re: Immobilizer Engine Stop

Make sure all what are tight? I've checked all the earths and they are all tight.. and checked all the plugs and everything is tight.. just won't connect to the diagnostic machine :'(
by Kurtis6n2
Thu Nov 22, 2018 11:26 am
Forum: MK5 (6N2) Polo GTi - Years 1999-2001
Topic: Immobilizer Engine Stop
Replies: 11
Views: 405

Re: Immobilizer Engine Stop

At the moment I have no radio in the car.. the dash is not in yet wires are loose as I didn't want to boot everything down tight to take it all out again.. and I did try connect the machine again once cleared but the machine wouldn't connect to my car. It kept saying connection/link failure Thanks f...
by Kurtis6n2
Wed Nov 21, 2018 7:38 pm
Forum: MK5 (6N2) Polo GTi - Years 1999-2001
Topic: Immobilizer Engine Stop
Replies: 11
Views: 405

Re: Immobilizer Engine Stop

I did mate yeah. I changed over the key. Barrel. Ecu. Immobilizer box and key ring mate. But I did try to start it at first with the old lupo key and barrel. I'm thinking it is that that locked the immobilizer
Thanks for the reply
by Kurtis6n2
Wed Nov 21, 2018 7:06 pm
Forum: MK5 (6N2) Polo GTi - Years 1999-2001
Topic: Immobilizer Engine Stop
Replies: 11
Views: 405

Immobilizer Engine Stop

Hello all, I have just put a 2002 Polo GTI engine in my lupo. But there is no spark. When I removed the engine it ran fine. First turn of the key and fired up no worries. The engine and loom ect has been sat for a few months before I put it in the Lupo. I changed the spark plugs, it leads, coil pack...