UK-Polos.net Group on Facebook

Check here for Important Forum Information
themikyri
New
Posts: 11
Joined: Sat Sep 30, 2017 5:35 pm
Drives: 6N2 / 2001
Location: ATHENS

Re: UK-Polos.net Group on Facebook

Post by themikyri » Sun Oct 01, 2017 9:08 am

I joined too,but i am still waitting for the account validation.Please proceed,my username is themikyri.Thanks.

Fatherless One
New
Posts: 25
Joined: Fri Jan 05, 2018 10:27 pm
Drives: GTI 6C
Location: Brisbane

Re: UK-Polos.net Group on Facebook

Post by Fatherless One » Sat Jan 06, 2018 5:13 am

Applied and awaiting approval. 👍

User avatar
alexperkins
Site Admin
Posts: 14638
Joined: Sat Nov 11, 2006 5:29 pm
Drives: 91 Golf GTI, 01 TT 225, 67 Q7
Location: Poole, Dorset, UK.
Contact:

Re: UK-Polos.net Group on Facebook

Post by alexperkins » Mon Apr 30, 2018 3:55 pm

To everyone thats part of the uk-polos.net FB group....

We now have a new For Sale and Wanted group on facebook which you can access here https://www.facebook.com/groups/ukpolosclassifieds/

Happy selling and buying!

Rocket_Robinson
New
Posts: 2
Joined: Thu Aug 02, 2018 10:35 am
Drives: Derby MK1.5
Location: Margate, Kent

Re: UK-Polos.net Group on Facebook

Post by Rocket_Robinson » Thu Aug 02, 2018 11:32 am

Joined! :)

spoos
New
Posts: 0
Joined: Tue Mar 12, 2019 11:10 pm
Drives: Mk6 1.0 95hp
Location: Ελλάδα

Re: UK-Polos.net Group on Facebook

Post by spoos » Fri Mar 15, 2019 10:53 am

joined the group! waiting for approval :)

jaiderviana
New
Posts: 6
Joined: Mon May 27, 2019 6:22 pm
Drives: VW Virtus 200TSI
Location: Brasil

Re: UK-Polos.net Group on Facebook

Post by jaiderviana » Fri Jul 12, 2019 3:16 pm

Joined!

Randir
New
Posts: 0
Joined: Wed Jul 17, 2019 7:26 pm
Drives: 2012 1.2tdi
Location: South Africa

Re: UK-Polos.net Group on Facebook

Post by Randir » Wed Jul 17, 2019 7:36 pm

Hi there, I need help with an issue. I have a 2012 1.2tdi polo. The problem is that I get fuel from the tank to the fuel pump at the engine and fuel passes through the fuel filter to the high pressure fuel pump but there isn't any fuel from the hpfp to the fuel rail. It goes back from the hpfp to the return. The car has a go swing but it won't start because there isn't any fuel from the hpfp to the fuel rail and from the fuel rail to the injectors. I have replaced the hpfp twice now with both secong hand units being taken off running polos. I have used the vcds but no codes, I tried bleeding the system with vcds but no luck. Please please help. Thanks

Post Reply