Search found 10 matches

by lroldaoj
Fri Nov 20, 2020 5:53 pm
Forum: MK10 (AW) Polo (inc GTI) - Years 2018 onwards
Topic: Highline RVC Emblem retrofit
Replies: 6
Views: 600

Re: Highline RVC Emblem retrofit

Yes..! It gave a lot of work but it was completely worth it.

I leave some pictures and the link where I bought to encourage people :D

Link: https://www.aliexpress.com/item/3301056 ... 6c37Jdqi90

Pics:
by lroldaoj
Thu Nov 19, 2020 10:53 pm
Forum: MK10 (AW) Polo (inc GTI) - Years 2018 onwards
Topic: Airbag Problem after RVC Emblem retrofit
Replies: 7
Views: 394

Re: Airbag Problem after RVC Emblem retrofit

Yes, I should have done that haha.. Thanks for the advice :D
by lroldaoj
Tue Nov 17, 2020 1:46 pm
Forum: MK10 (AW) Polo (inc GTI) - Years 2018 onwards
Topic: Airbag Problem after RVC Emblem retrofit
Replies: 7
Views: 394

Re: Airbag Problem after RVC Emblem retrofit

Thanks @vc-10, @ho8882000. I have to do the 30k km service soon, I will ask people from VW to remove it then.
by lroldaoj
Tue Nov 17, 2020 1:46 pm
Forum: MK10 (AW) Polo (inc GTI) - Years 2018 onwards
Topic: Airbag Problem after RVC Emblem retrofit
Replies: 7
Views: 394

Re: Airbag Problem after RVC Emblem retrofit

Thanks @vc-10, @ho8882000. I have to do the 30k km service soon, I will ask people from VW to remove it then.
by lroldaoj
Mon Nov 16, 2020 9:55 pm
Forum: MK10 (AW) Polo (inc GTI) - Years 2018 onwards
Topic: Airbag Problem after RVC Emblem retrofit
Replies: 7
Views: 394

Airbag Problem after RVC Emblem retrofit

Hello guys..!! Today I retrofitted the reverse flip camera logo. It gave a lot of work... But it is pretty cool. I wanted to ask about something. When I was installing the camera I removed one of the side trim panels of the dashboard (from the passenger side), which has an airbag connector, you can ...
by lroldaoj
Mon Nov 16, 2020 9:44 pm
Forum: MK10 (AW) Polo (inc GTI) - Years 2018 onwards
Topic: Highline RVC Emblem retrofit
Replies: 6
Views: 600

Re: Highline RVC Emblem retrofit

Hi everyone, I managed to remove the plastic part. You need to remove the two other black plastic trims below: piece number 2 on my previous image - right; and the other piece which is at the side in trunk. This last one in the trunk is not needed to remove it completely, just in the side in order t...
by lroldaoj
Mon Nov 16, 2020 9:21 pm
Forum: MK10 (AW) Polo (inc GTI) - Years 2018 onwards
Topic: What did you and your Polo do today?
Replies: 944
Views: 201551

Re: What did you and your Polo do today?

Hello..!! Today I retrofitted the reverse flip camera logo. It gave a lot of work... But it is pretty cool. I wanted to ask about something. When I was installing the camera I removed one of the side trim panels of the dashboard (from passenger side), which has an airbag connector, you can see the p...
by lroldaoj
Sat Nov 07, 2020 11:04 am
Forum: MK10 (AW) Polo (inc GTI) - Years 2018 onwards
Topic: VW Flip Camera Assembly
Replies: 2
Views: 673

Re: VW Flip Camera Assembly

Hi, there are some videos you can find on youtube.. https://www.youtube.com/watch?v=paJLp7HYb_A&t=911s The video is for a VW Golf but it's not very different on the polo. I bought mine in here : https://fr.aliexpress.com/item/33010560927.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.358b6c37GUMXWf It's really easy to ...
by lroldaoj
Fri Nov 06, 2020 8:17 pm
Forum: MK10 (AW) Polo (inc GTI) - Years 2018 onwards
Topic: Highline RVC Emblem retrofit
Replies: 6
Views: 600

Re: Highline RVC Emblem retrofit

Hi friend, Do you have any advice on removing the rear C trim near to the trunk..? See image below : Capture_trim_polo.PNG I've tried to remove it by following instructions but it's really hard fixed and I am afraid to break it, the clips are really strong and is hard to reach them. If you have any ...
by lroldaoj
Fri Nov 06, 2020 6:08 pm
Forum: MK10 (AW) Polo (inc GTI) - Years 2018 onwards
Topic: Polo (AW) Workshop Repair Manual.
Replies: 12
Views: 5345

Re: Polo (AW) Workshop Repair Manual.

Dear friends,

I am having trouble downloading the repair manuals... The site says that the access has been limited by the site owner.

Does anyone have the same problem..? Or just me :(

Thanks in advance.